top of page

coaching

stöd på din resa

Du kan självklart komma en lång bit på din resa mot kroppsfred och matfrihet på egen hand, genom att läsa böcker om intuitivt ätande och anti-diet och följa peppande konton på på sociala medier.  Men att bryta med den dietkultur vi lever i är väldigt utmanande. Dieter har en enormt förförisk kraft då de ger en falsk känsla av kontroll, så det kan kännas skitläskigt att släppa taget om den kryckan. Dietmentaliteten är så enormt slug vilket gör att det kan vara svårt att se på vilka sätt den ligger under ytan och saboterar för dig. Jag kan hjälpa dig att se dina blindspots, utmana dina rädslor och "felsöka" om du kör fast och även ge dig massor av validering och bekräfta att du faktiskt är på rätt väg! Så om du känner att du vill arbeta med någon som har gjort resan själv, har adekvat examen, lång yrkeserfarenhet av samtalsstöd och är certifierad i att att coacha i intuitivt ätande så finns jag här för dig! 

 

Kontakta mig i formuläret nedan om du vill boka en 30 min gratis konsultation, 45 min coaching för 600 kr eller köpa ett paket om 5 tillfällen för 2500 kr. Paketet gäller 1 år efter inköpsdatum. 

om du lider av en diagnosticerad ätstörning

Om du har en diagnosticerad ätstörning behöver du sannolikt mer omfattande stödinsatser och vård än jag kan erbjuda. Intuitivt ätande används idag som behandling i senare skede av ätstörningsvård med goda resultat runtom i värden, framför allt i USA. Coaching i Intutivt ätande kan därför vara ett lämpligt steg att ta efter kvalificerad ätstörningsbehandling inom sjukvården. Jag är dock medveten om att ätstörningsvården är väldigt ojämn i landet och att många har råkat ut för en ätstörningsvård som snarare förstärkt tvångsmässighet och viktfokus. På flera platser är det också svårt att kvalificera sig för vård och/eller det kan vara mycket lång väntetid. Du är alltid välkommen att boka en gratis konsultation med mig så kan vi diskutera om jag kan utgöra ett stöd och en brygga för dig tills du får den vård du behöver.

Kroppsfred-PNG-300ppi_Logo-Original.png
bottom of page